tygo-dj-t-go

T-GO

Sinds zijn start in 2015 heeft Tygo Ouwerkerk, beter bekend als T-go, een opmerkelijke reis doorgemaakt in de wereld van de muziek.

Zijn liefde voor hardcore begon al op jonge leeftijd, met Tygo die op driejarige leeftijd voor de speakers danste op de muziek die zijn ouders speelden. Op zijn zevende besloot hij zelf te leren draaien, geïnspireerd door zijn vader, die draait onder de naam Highforce. Na maanden van toewijding en oefenen, introduceerde hij de naam T-go en maakte zijn debuut op Hakkuh 4 Kids, samen met leden van Mainstage Maffia. Dit leidde tot zijn eerste officiële boeking op een rave, georganiseerd door Mc/Dj Remsy van de legendarische Party Animals.

Na zijn debuut op Thunder at the Church, versnelde zijn carrière. Hij verzamelde een indrukwekkende lijst van optredens, waaronder grote evenementen als Defqon.1, Rebirth Festival, Play Festival en Start The Panic.

In 2019 waagde T-go zich aan produceren. Met veel toewijding en geleerde vaardigheden, bracht hij eind 2019 zijn eerste release uit op ‘Brutal Force Records.’ Sindsdien heeft hij vele releases op zijn naam staan, op labels als ‘Mokum Records,’ ‘Bounce Back Records,’ en ‘K.N.O.R Records.’ Bij K.N.O.R. Records heeft T-go zich de laatste twee jaar sterk ingezet, waaronder het organiseren van het CD Album ‘K.N.O.R. Invites Volume I’ in samenwerking met Human Resource.

In het begin van 2024 heeft T-go, in samenwerking met Human Resource, zijn eigen label gelanceerd genaamd ‘The New Testament Records.’ Dit label omarmt bijna elk subgenre van Hardcore, van Terror tot Industrial Hardcore tot Hard Techno.

Met een toewijding aan zijn vak en een onmiskenbaar talent, blijft T-go de toekomst van Hardcore muziek vormgeven. 🤟🏻