Arvid

Arvid, zoon van een klassiek componist en sopraan, komt in 2008 voor het eerst in aanraking met Hardcore. Hij gaat op zoek naar de sound die hem het meeste aanspreekt en belandt al snel bij ‘early hardcore’. Hij is gelijk verkocht.

In 2012 gaat hij naar zijn eerste hardcore feest en in 2015 besluit hij zelf tracks te gaan produceren. Na het uitbrengen van verschillende nummers, zowel digitaal als op CD en Vinyl, bij labels zoals Mokum Records, Rave Instinct, Darkshark Industries en AUX records, vindt Arvid in 2020 dat het hoog tijd is om zijn sound aan een breder publiek te laten horen als DJ. In 2021 sluit hij zich aan bij Madness Industry Agency, vanuit waar hij dit op verschillende feesten heeft kunnen doen.This is Madness, Sedation, Darkshark Industries Label Night, North Gabber in Frankrijk en Hardcore Radio, om er een aantal te noemen.

Op de Mokum Records 30 years anniversary zal Arvid het publiek opzwepen met zijn eigen, unieke sound: echte gabber met trippy hoover melodie├źn, stevige 909 kick drums en snelle percussie. stilstaan zit er bij Arvid niet bij!